Most Recent

Greek Slots / Best Greek Mythology Slot Games 2024 Ξεκινήστε ένα επικό ταξίδι με τους καλύτερους ελληνικούς κουλοχέρηδες του 2024. Βουτήξτε βαθιά στο θρυλικό ελληνική μυθολογία κουλοχέρηδες και να αποκαλύψει αρχαίους θησαυρούς! /en/blog/Greek-Slots Best Greek Slots 2024

1. Hades Gigablox (Yggdrasil) - Γυρίστε δίπλα στον Θεό του θανάτου και κερδίστε περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ

οι θεότητες του Ολύμπου συνδέονται πάντα στενά με τους κουλοχέρηδες με θέμα την αρχαία Ελλάδα, αν και η Νο 1 θέση στη θέση των παιχνιδιών που εμπνέονται από την ελληνική μυθολογία ανήκει στον κυβερνήτη του κάτω κόσμου - τον Άδη. Με τον πυρήνα Yggdrasil, το οποίο αποτελεί εμπορικό σήμα της μηχανικής Gigablox, ο κουλοχέρης προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού με μεγάλα μεγάλα σύμβολα, επιπλέον τυχαία Μπαλαντέρ και 4 επίπεδα Δωρεάν Περιστροφών. Επιπλέον, ο Hades Gigablox είναι μακράν ένας από τους καλύτερους μοντέρνους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες, επειδή η οπτικοακουστική πτυχή απλώς κραυγάζει την τελειότητα με συναρπαστικά ηχητικά εφέ, εκπληκτικά γραφικά και υπέροχα κινούμενα σχέδια.

- Ναι.

# 1. Slot Hades Gigablox Yggdrasil

2. Divine Fortune (NetEnt) - Κερδίστε ένα θείο προοδευτικό τζάκποτ

έχουν περάσει περισσότερα από 4 χρόνια από τότε που η υποδοχή Divine Fortune του NetEnt κυκλοφόρησε στα καζίνο το 2024. Αμέσως απέκτησε cult status με την πρωτοποριακή Πέφτουν Άγρια Re-περιστροφές και μια ανταμοιβή μπόνους Τζάκποτ παιχνίδι όπου οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν ένα από τα τρία προοδευτικά τζάκποτ παραμένουν ένα από τα πιο περιζήτητα στον κλάδο.

το ξέρεις;

Το Θείο slot Fortune αναβαθμίστηκε το νοέμβριο του 2024 και τροφοδοτείται από τη Μεγάλη μηχανή Τυχερού παιχνιδιού, αν και η Megaways έκδοση έρχεται χωρίς ένα προοδευτικό τζάκποτ σύστημα και σπορ μικρότερο σταθερό τζάκποτ που μπορεί να κερδίσει Δωρεάν Περιστροφές.

# 2. Θεία τύχη NetEnt Slot

3. πύλες του Ολύμπου (πραγματικό παιχνίδι) ταξίδι στο βασίλειο του ισχυρού Δία ενώ το σύστημα all-way ανταμοιβής έχει γίνει συνηθισμένο, η υποδοχή Gates of Olympus του Pragmatic Play το ανακυκλώνει και εισάγει μια νέα μονάδα Pay Anywhere, όπου όλα τα σύμβολα Scatters ισχύουν σε οποιαδήποτε θέση, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις. Επιπλέον, οι παίκτες θα επωφεληθούν από διαδοχικές νίκες και τυχαίους πολλαπλασιαστές έως και 500x, και ένα εντελώς νέο επίπεδο ενθουσιασμού προστίθεται στις δωρεάν περιστροφές με αυξανόμενους πολλαπλασιαστές. Εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν το στοίχημα Ante και να αγοράσουν χαρακτηριστικά μπόνους για να σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε το μπόνους.

- Ναι.

# 3. Πύλες του Ολύμπου πραγματικό παιχνίδι

4. Η άνοδος της Αθηνάς (Play'n Go) - Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της Αθήνας

με βάση την κόρη του Δία, τη θεά της σοφίας και του πολέμου, ο κουλοχέρης Rise of Athena κατατάσσεται 4ος στη λίστα των καλύτερων ελληνικών Κουλοχέρηδων. Εξαιρετικά γοητευτικό στην επιφάνεια, έρχεται με εύκολο παιχνίδι και βασίζεται σε άγρια σύμβολα που προσγειώνονται με τυχαίους πολλαπλασιαστές 1x-3x. Όπως και για άλλα χαρακτηριστικά, υπάρχει ένα δωρεάν περιστροφές κατά την οποία Μπαλαντέρ ραβδιά. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποθαρρύνονται από την έλλειψη extras, επειδή ο βασικός και παιχνίδια μπόνους μπορούν να πληρώσουν πολύ καλά, μέχρι και 5.000 φορές την κατάθεση.

# 4. Υποδοχή Αύξηση της Αθηνάς play'n Go

5. Κληρονομιά των Θεών Megaways (Blueprint) - AJoin η συμμορία των ελλήνων θεών και να κερδίσετε έως και 50.000 x

Με την κλασική Megaways μηχανική και χαρακτηριστικά, Κληρονομιά των Θεών Megaways υποδοχή αριθμός 5 είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά-style κουλοχέρηδες. Καλύπτει όλες τις αγαπημένες πτυχές των κινητήρων Megaways, από 177.649 τρόπους παιχνιδιού έως γνωστά χαρακτηριστικά, όπως Καταρράκτες, σύμβολα μυστηρίου και δωρεάν περιστροφές με απεριόριστο προοδευτικό πολλαπλασιαστή.

δώστε προσοχή στις περιοχές RTP

Η άνοδος της υποδοχής Athena έρχεται με ένα προεπιλεγμένο RTP 96,2%, αλλά η τιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το πού παίζετε και μπορεί να μειωθεί δραστικά, οπότε ελέγξτε τα στατιστικά στοιχεία πριν από την εισαγωγή. - Ναι.

- Ναι.

# 5. Slot Blueprint για την κληρονομιά των Θεών Megaways

6. Age of the Gods (Playtech) - μάρτυρας της υπέρτατης δύναμης του ελληνικού πάνθεον

ο κουλοχέρης Age of the Gods είναι συχνά από τα καλύτερα παιχνίδια προοδευτικού τζάκποτ, οπότε δεν μπορούσαμε να το νικήσουμε κατά τη σύνταξη κορυφαίων κουλοχέρηδων με θέμα την ελληνική μυθολογία. Θα βρείτε δημοφιλείς ελληνικές θεότητες στους τροχούς και τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού περιλαμβάνουν 4 λειτουργίες Δωρεάν Περιστροφών με πολλαπλασιαστές και άλλα σύμβολα wild, αλλά το κύριο αξιοθέατο είναι αναμφίβολα η λειτουργία Age of the Gods Mystery Jackpot, η οποία σας επιτρέπει να κερδίσετε ένα από τα τέσσερα προοδευτικά τζάκποτ που συνδέονται μεταξύ όλων των παιχνιδιών Age of the Gods.

- Ναι.

# 6. Slot Age of the Gods Playtech

7. Ο θησαυρός του Ποσειδώνα (κόκκινη τίγρη) - ένας υποβρύχιος κόσμος γεμάτος θησαυρούς

Το Hoard of Poseidon είναι η τέλεια επιλογή για παίκτες χωρίς κίνδυνο που δεν μπορούν να χειριστούν βάναυσους πτητικούς κουλοχέρηδες. Η κόκκινη τίγρη έρχεται με μια παραλλαγή που μπορεί να πάρει πολλά, αλλά το συμβιβασμό είναι το μέγιστο δυναμικό, το οποίο μόλις υπερβαίνει τις 3.400 φορές. Όταν πρόκειται για το παιχνίδι, έρχεται με συσκευασμένα χαρακτηριστικά μπόνους χωρίς να υπόκειται σε υπερπαραγωγές στη θέση κουλοχέρη με ελληνικό θέμα. Περιλαμβάνονται 3 σύμβολα wild που λειτουργεί τέλεια σε ζεύγη κατά την αναπαραγωγή λειτουργίες, καθώς και να προκαλέσει πραγματικό χάος, αν και τα 3 να πέσει με τη μία. Μαζί με την άγρια σύμβολα, οι παίκτες θα επωφεληθούν από το Στοίβαγμα Πολλαπλασιαστές που εμφανίζονται τυχαία κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού.

Προσοχη! RTP κυμαίνεται

Στο Κόκκινο Τίγρη λειτουργία, Θησαυρός του Ποσειδώνα έρχεται σε δύο εκδόσεις: με και χωρίς το τζάκποτ. Ως εκ τούτου, το RTP τιμές ποικίλλουν, το οποίο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση του παιχνιδιού που παίζετε και πού το κάνει.

# 7. Pile of Poseidon slot Red Tiger

8. Ο Θρύλος του καταραμένου βασιλιά πιθανότατα έχετε ακούσει τον θρύλο του Βασιλιά Μίδα και το χρυσό του άγγιγμα, που μετατρέπει τα πάντα σε χρυσό. Χάρη στον κουλοχέρη Midas Coins, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα με τους καλύτερους ελληνικούς κουλοχέρηδες # 8, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα Midas και να πάρετε λίγο χρυσό μόνοι σας. Ο βασιλιάς που προσγειώνεται δίπλα στα σύμβολα νομισμάτων θα εκτιμήσει όλες τις τιμές νομισμάτων που εμφανίζονται και κατά τη διάρκεια της δωρεάν περιστροφής, όλες οι τιμές νομισμάτων θα συλλεχθούν στη στοίβα νομισμάτων, η οποία ξεκινά με ένα στοίχημα 3x και μπορεί να απονεμηθεί αρκετές φορές κάθε φορά που εμφανίζεται ο Midas στην οθόνη.

- Ναι.

# 8. Midas Quickspin Coin Slot

9. Amazing Link: Zeus (SpinPlay Games) - Ξεκινήστε το ταξίδι σας στην αρχαία Ελλάδα

Ο εκπληκτικός σύνδεσμος: Το Zeus slot, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Microgaming και κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2024, γρήγορα έγινε αγαπημένος παίκτης όταν κατέγραψε τον αριθμό 9 μεταξύ των εννέα καλύτερων ελληνικών Κουλοχέρηδων. Εδώ ο ίδιος ο Δίας συμπεριφέρεται σαν ένας άγριος άνθρωπος και προσγειώνεται στον εαυτό του 3 σύμβολα και το κεντρικό σημείο του παιχνιδιού είναι το παιχνίδι μπόνους Amazing Link (κρατήστε και κερδίστε). Οι παίκτες μπορούν επίσης να τοποθετήσουν 4 σταθερά τζάκποτ κατά τη διάρκεια των βασικών και μπόνους παιχνιδιών, ενώ οι δωρεάν περιστροφές θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε το μπόνους, καθώς ένας κύλινδρος επιλέγεται τυχαία για να περιέχει μόνο ειδικά σύμβολα.

- Ναι.

# 9. Καταπληκτική Σύνδεση: Zeus slot SpinPlay Games

10. το βιβλίο Demi Gods 2 (Spinomenal) - το είδος του "βιβλίου" συναντά το ελληνικό θέμα

το είδος του "βιβλίου" έχει λειτουργήσει αρκετά καλά στον κλάδο των κουλοχέρηδων, οπότε ο κατάλογός μας με τους καλύτερους ελληνικούς Κουλοχέρηδες θα ήταν σίγουρα ελλιπής αν δεν συμπεριλαμβάνονταν εκπρόσωποι αυτού του είδους. Ανακυκλώνει ένα κλασικό παιχνίδι κουλοχέρη βιβλίων, αλλά αντί της Αιγύπτου, μας μεταφέρει στο μυθικό Βασίλειο των Ελλήνων θεών. Το αποκορύφωμα είναι δωρεάν περιστροφών με ειδική επέκταση σύμβολα και την αγορά Μπόνους λειτουργία σας επιτρέπει να παραλείψετε το λιγότερο συναρπαστικό μέρος και να ρίξει τον εαυτό σας απευθείας στη δράση.

# 10. Το βιβλίο της Demi Θεοί 2 υποδοχή Spinomenal

το TOP 10 αρχαία Ελλάδα slots επίσημες πληροφορίες

- Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι.

Ligue 1: Marseille stoppe Nantes et reprend ses distances avec Paris
Ligue 1: Marseille stoppe Nantes et reprend ses distances avec Paris
www.larepubliquedespyrenees.fr

Marseille a mis fin à la série nantaise de neuf matches de L1 sans défaite, vendredi à domicile (2-0) en ouverture de la 15e journée, et restera en tête quel que soit le résultat de Paris samedi contre Nice. Les Marseillais, grâce à un but "zlatanesque …

144
Like
Save
Photographie : Dirk Braeckman, sous la cendre, le feu
Photographie : Dirk Braeckman, sous la cendre, le feu
www.lemonde.fr

Valeur sûre de la scène artistique flamande, le photographe gantois expose pour la première fois à Paris, au Bal.

296
Like
Save
Tuesday reception opens PJC student art exhibit
theparisnews.com

The public is invited to attend a reception and enjoy the work of Paris Junior College visual art students on Dec. 2 from 4:30-6 p.m. The semester exhibit is in the Foyer Gallery, on the southeast corner of the Paris campus. “This fall 2024 semester …

65
Like
Save
La fille au soutien gorge bleu
La fille au soutien gorge bleu
www.paris-art.com

Dès le début des années 1980, les sculptures de Françoise Vergier sont habitées par la figure de la femme: elle privilégie d'abord le bois peint, puis se consacre à la céramique. Pour cette nouvelle exposition, les pièces majeures sont en plâtre …

64
Like
Save
Turkish simits arrive in New York
www.al-monitor.com

As American food journalist Robyn Eckhardt, who has done years of research in Turkey looking for unique local tastes, told Al-Monitor, “What strikes me about simits is how integral they are, or seem to be, to the daily Turkish diet. We have traveled a …

78
Like
Save
ελληνική μηχανήματα αυτόματης πώλησης Πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά
Άδη Gigablox RTP: 96% / παραλλαγή: MED / μέγιστο κέρδος: x 11929,00 / δύο ημέρες: 50
Θεία ευτυχία RTP:96.59% / παραλλαγή: υψηλό / μέγιστο κέρδος:x600.00 / δύο ημέρες: 20
πύλες του Ολύμπου RTP: 96.5% / παραλλαγή: υψηλή / μέγιστη πληρωμή: X5 000.00 / Betways: πληρωμή οπουδήποτε
Άνοδος της Αθήνας RTP: 94,2% (RTP RANGES!) / παραλλαγή: MED / maximum win: x5,000.00 / δύο ημέρες: 10
Legacy of the Gods Megaways RTP:96,47% / παραλλαγή: MED-HIGH / maximum win: x50000, 00 / δύο ημέρες: 117649
Η Εποχή των θεών RTP:95.02% / παραλλαγή:MED / μέγιστο κέρδος:x5,000.00 / δύο ημέρες: 20 (και τα δύο)
ο θησαυρός του Ποσειδώνα RTP: 94,77% (RTP RANGES!) / παραλλαγή: LOW-MED / maximum win: x3423, 00 / δύο ημέρες: 30
νομίσματα του Μίδα RTP:96.02% / παραλλαγή: MED / μέγιστο κέρδος: x5, 000.00 / δύο ημέρες: 25
Amazing link: Zeus RTP:96.33% / παραλλαγή: MED-HIGH / maximum νίκη: x5, 000.00 / δύο ημέρες: 20
Το Βιβλίο των ημίθεων Θεών 2 RTP:95.9% / παραλλαγή: υψηλό / μέγιστο κέρδος: x5,000.00 / δύο ημέρες: 10